Överraska dina läsare

När jag inte hittade någon handbok för överraskande vändningar skrev jag en själv, med hjälp av proffs i branschen. Överraska dina läsare ger maxat med inspiration och passar lika bra för nybörjare som för etablerade författarrävar.

Överraska dina läsare, skrivtips, skrivhandbokBaksidestext:
Något av det klurigaste med att bygga dramaturgi brukar vara att väva in överraskningar. Det gäller att skapa illusioner, föra bakom ljuset och hitta idéer till de där skönt oväntade vändningarna och intelligenta slutscenerna. Överraska dina läsare är en fullmatad teknik- och idébank. Ha den med dig överallt där du skriver och kör aldrig mer fast! Manusutvecklare, författare, bokbloggare och agent bidrar med smarta tips.

Upptäck kul sätt att väcka idéer
Bli en mästare på att avleda uppmärksamhet
Maxa din inspiration via idébankens alla varianter av överraskningar

Överraska dina läsare är lättläst, konkret och underhållande. Ursprungligen är den riktad till romanförfattare, men kan vara lika användbar om du skriver för rörlig bild.

Catrine Tollström jobbar som manusutvecklare och författarcoach. Hon har utbildning inom kultur- och beteendevetenskap samt är diplomerad lektör. Som thrillerförfattare är Catrine utgiven i de skandinaviska länderna.

Gilla gärna min författarsida på Facebook och sidan Fängsla dina läsare, med skrivtips och inspiration.

Klicka på en bok och läs baksidestexten.

Fängsla dina läsare, Tollström   Överraska dina läsare, skrivtips, skrivhandbok