Fängsla dina läsare

”Catrines bok är unik i sin vinkel att lägga tonen på att fängsla läsaren. Ingen annan bok jag har läst, har den inriktningen. Jag ger boken 5 av 5 möjliga pennor. Toppvärde!” Läs hela Monica Iveskölds recension här.

”Ni som skriver, vill börja skriva eller bara är intresserad av ämnet – har ni sett den här boken? En superbra bok med massor av tips från kloka och erfarna människor med olika bakgrunder. Den här boken kommer jag läsa många gånger och även använda som uppslagsbok då jag söker något speciellt.” Brabocker_books

Här kan du läsa du innehållsförteckningen och ett provkapitel ur ”Fängsla dina läsare”.

”Min nya favvobok ???? En guldgruva om man vill förkovra sig i skrivande!” Lena Johansson

”Den är fullproppad med inspiration och information samtidigt som upplägget gör den väldigt trevlig att läsa. Jag rekommenderar alla skrivande människor att läsa den!” Therese Hedström, Fb-inlägg

”Klockrent inköp på Bokmässan för mig som går i ständiga skrivartankar. Här får jag tips, påminnelser, inspiration, fantasipåfyllning, mera kunskap – matnyttigt och roligt precis samtidigt.”  Författare Ann Beskow, Fb-inlägg

”Jag kan varmt rekommendera den. Se dina scener i dina texter och dina karaktärer växa fram väldigt mycket mer levande än du tidigare lyckats skapa dem 🙂, ett riktigt kap till bok för varje författarsjäl.” Tina Karlsson, Fb-inlägg

”Mycket bra bok!” Rose Tillberg Mattson, inlägg på Fb

”En inspirationsbok av rang. Jag började skumma i den häromdagen (…) det slutade med att jag tog fram ett collegeblock och började anteckna – och nu är blocket halvt utskrivet av förslag, ideer, tips, åsikter, kom-i-håg… Så värdefullt!” Perssonalityblogg.se, du kan läsa hela recensionen här.

”Tycker den verkar helt enkelt perfekt för oss som skriver.” Fb-kommentar från Anethe.

”Och om du som skribent vill få en mängd tips samlat mellan en hård pärm, så kan jag tipsa om Catrines ”Fängsla dina läsare”. Man får mycket för pengarna.” Läs hela recensionen på Helén Wighs blogg.

”Jag brukar inte sätta betyg på böcker. Men här är det fem av fem. Solklart!!?????” Susanne Sefyrin i Fb-inlägg:

”Lärorik, tänkvärd & lättläst” Jennies boklista

”Fick hur mycket inspiration av den här boken som helst” 18th.century.me Fängsla dina läsare

”Full med tips och tydliga exempel. Sååå nöjd med mitt inköp på bokmässan!” ciccizz  Fängsla dina läsare

”Den här boken kommer jag läsa många gånger och även använda som uppslagsbok då jag söker något speciellt.” johannaskriver
Fängsla dina läsare

”Fascinerande, inspirerande och väldigt användbar!” lilladenise 

”… för dig som vill #fängsladinaläsare” OrdhyllanFängsla dina läsare

Fängsla dina läsare

 ”#fängsladinaläsare drog jag av i ett svep utan att röra mig mer än till snaskskålen. Jag ska gå vidare till bokens lillasyster #överraskadinaläsare nu. Men sen måste jag nog ta en läspaus då sån här lektyr gör att det kliar rejält i skrivfingrarna!” Josefine Sandblom

fängsla dina läsae

boktips

 

Gilla gärna min författarsida på Facebook och sidan Fängsla dina läsare, med skrivtips och inspiration. Om du klickar på en bok får du läsa baksidestexten:

Fängsla dina läsare, Tollström   Överraska dina läsare, skrivtips, skrivhandbok