Epilog

STOPP! Detta är bara för dig som redan har läst Experimentet. Vissa gillar epiloger, medan andra inte alls vill ha den informationen. Därför lyftes de sista sidorna ur boken bort och hamnade här istället. 

Om du verkligen är säker på att du vill veta hur det gick för romanfigurerna efter vistelsen på ön så ligger epilogen här.

12 reaktion på “Epilog

 1. Birgitta Lindahl

  Hej. Det här är den bästa bok jag läst! Jätte glad att jag hittade den. Har du gjort något uppföljning eller skrivit någon mer bok? Försökt att hitta på nätet men inte hittat någon. Mvh Birgitta Lindahl

  Svara
  1. Catrine Inläggsförfattare

   Åh, vad glad jag blir Birgitta! Du anar inte vad kul det känns att få en sådan kommentar. Jag har flera bokmanus på gång, varav ett är en ren uppföljare men det dröjer innan den är helt klar. En erotisk kärleksroman med Wanna från BFO och en humoristisk kokbok med Josefine Sanneborn från BFO står först på tur. Ursäkta sent svar. Fick inte upp din kommentar på mejlen så jag hade missat den.
   Önskar dig en avkopplande jul med mycket läsning. Allt gott! /Catrine

   Svara
 2. Maria Einarsson

  En bra och spännande psykologisk thriller där jag inte, med en gång, kunde lista ut slutet och det gillar jag, att det inte är alltför självklart.
  Att kärlekssituationer uppstår under pressade lägen är helt förståeligt, och det sker även här, men det är inget som Du grottar ner sig i. Jag gillar detta och liknar den mycket med 36 timmar av David Bergman. Snabb och rapp handling som håller mig fången hela tiden, ser fram emot fortsätting.
  Klar 4:a // Maria E

  Svara
  1. Catrine Inläggsförfattare

   Tack Maria! Vad kul att du gillar den! Nästa kommer förhoppningsvis före jul och håller ännu högre tempo. Det där med kärlek är svårt. Vissa tycker det är för mycket och andra tycker det är för lite kärlek i Experimentet. Smaken verkar vara väldigt olika där så det är kul att du tycker det är lagom. Jag tycker själv att en bra thriller ska innehålla “allt”, även kärlek, men tyngdpunkten ska ligga på spänning förstås. Ursäkta sent svar. Har drunknat i spam till sidan men har kommit tillrätta med det, så nu såg jag ditt meddelande.
   Allt gott!
   /Catrine

   Svara
 3. Marica markkula

  Hej! Vilken fantastisk bok du skrivit. Sträckläste den idag på tåget. såna vändningar och oväntade detaljer. Om uppföljaren ens blir hälften så bra så kommer jag att bli en trogen läsare av dig. Mvh marica

  Svara
  1. Catrine Inläggsförfattare

   Tack Marcia! Känns så härligt att höra. Törs lova att uppföljaren blir minst lika spännande 🙂

   Svara
 4. Camilla Bergström

  Det tog lite lång tid innan jag kom till skott och började läsa 😉 men har nu sträckläst sen igår och TACK för en otroligt spännande bok!
  Ser fram emot nästa 😀
  Kram Camilla

  Svara
  1. Catrine Inläggsförfattare

   Härligt att höra, Camilla! Jag hoppas att nästa inte ska dröja alltför länge. Tack för att du hör av dig. Det betyder massor. Kram tillbaka.

   Svara
  1. Catrine Inläggsförfattare

   Åh, varmt tack! Såg inte din kommentar förrän nu men ler ända upp till öronen. Det är så kul när läsare kommenterar <3

   Svara
 5. Sari Holmqvist

  Bästa boken tills. En natt vaknade jag tre gånger för att fortsätta läsandet. JJag recommenderar till alla mina vänner och boken går till en av dom. Väntar pä nästa boken. Hällsingar från Finland.

  Svara
  1. Catrine Inläggsförfattare

   Men åh, vad glad jag blir! Ler ända upp till öronen här. Förlåt att jag missat din kommentar. Den hade inte kommit upp i mejlen. Det känns fantastiskt att ha läsare i Finland där mina farföräldrar är födda. Varmt tack för att du hörde av dig, Sari. Nästa bok heter “Loppet” och släpps på svenska den 9:e november. Den är fristående men huvudkaraktärerna är desamma och 3 år har gått sedan dramat på Palawu.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.