Lilla skrivarhjälpen med författarcoach

Behöver du bolla din romanidé, få tips för att komma igång, få en uppfattning om hur du ligger till i ditt skrivande, få ett kapitel analyserat, stärka självförtroendet när det gäller skrivande eller få svar på dina frågor om författarskap och utgivning? Då kan det vara läge att prova Lilla skrivarhjälpen. Jag har tidigare arbetat som kurator och medvetenhet om sekretess sitter i ryggmärgen. Som författare har jag inblick i bokbranschen och kan svara på det mesta. 

Lilla skrivarhjälpen med muntlig coaching
Här ingår:
Läsning av synopsis, novell eller kapitel på upp till 3000 ord.
Kommentarer i kanten av din text.
30 min samtalscoaching via telefon.

Du får inspiration och förslag som hjälper dig vidare. Lilla skrivarhjälpen innefattar inget skriftligt utlåtande så anteckna gärna, eller spela in vårt samtal. Kommentarerna i marginalen brukar ge tips som är användbara i hela ditt manus. Kostnaden är 2500 kr exkl moms.

Här kan du läsa om mitt stora paket för en grundlig genomgång av hela ditt manus.

Lektör Catrine Tollström

Gilla gärna min författarsida på Facebook och missa inte sidan Fängsla dina läsare om du vill ha skrivtips och inspiration. Sista delen av ”Fängsla” innehåller omfattande checklistor för redigering. Här kan du läsa innehållsförteckningen och ett kapitel om att skriva undertext.

Klicka på en bok för att läsa baksidestexten:

Fängsla dina läsare, Tollström        Överraska dina läsare, skrivtips, skrivhandbok

Om du inte har skrivit tidigare är det här en bra grundkurs på distans. Jag är gästlärare och bidrar med några lektioner.