Lilla skrivarhjälpen med författarcoach

Behöver du bolla din romanidé, få tips för att komma igång, få en uppfattning om hur du ligger till i ditt skrivande, få ett kapitel analyserat, stärka självförtroendet när det gäller skrivande eller få svar på dina frågor om författarskap och utgivning? Då kan det vara läge att prova Lilla skrivarhjälpen. Jag har tidigare arbetat som kurator och medvetenhet om sekretess sitter i ryggmärgen. Som författare har jag inblick i bokbranschen och kan svara på det mesta. 

Lilla skrivarhjälpen med muntlig coaching
Här ingår:
Läsning av synopsis, novell eller kapitel på upp till 3000 ord.
Kommentarer i kanten av din text.
30 min samtalscoaching via telefon.

Du får inspiration och tips som hjälper dig vidare. Lilla skrivarhjälpen innefattar inget skriftligt utlåtande så anteckna gärna, eller spela in vårt samtal. Kostnaden på 2500 kr exkl moms får du dra av om du senare går vidare till stora lektörspaketet.

Lektör Catrine Tollström

Gilla gärna min författarsida på Facebook och missa inte sidan Fängsla dina läsare om du vill ha skrivtips och inspiration.

Klicka på en bok för att läsa baksidestexten:

Fängsla dina läsare, Tollström   Överraska dina läsare, skrivtips, skrivhandbok

Om du inte har skrivit tidigare är det här en bra grundkurs på distans. Jag är gästlärare och bidrar med några lektioner.

Här kommer en länk från en intervju där jag ger tips och inspirerar till att skriva spännande, oavsett genre. Häng med! Tempot är högt ? https://www.youtube.com/watch…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.