Lilla skrivarhjälpen

Behöver du bolla din romanidé, få tips för att komma igång, få en uppfattning om hur du ligger till i ditt skrivande, få ett kapitel analyserat, stärka självförtroendet när det gäller skrivande eller få svar på dina frågor om författarskap och bokbranschen? Då är det läge att prova Lilla skrivarhjälpen.

Lilla skrivarhjälpen, grundpaket
Här ingår läsning av synopsis, novell eller kapitel på upp till 1500 ord och 30 min samtalscoaching via telefon eller Skype för 600 kronor inkl. moms. Du får inspiration och tips som hjälper dig vidare. Lilla skrivarhjälpen innefattar inget skriftligt utlåtande så anteckna gärna, eller spela in vårt samtal. Kostnaden för lilla skrivarhjälpen får du dra av om du senare går vidare till lektörpaketet på debutantnivå.

Lilla skrivarpaketet plus skriftligt utlåtande
Här ingår samma saker som i grundpaketet ovan, men du får också ett skriftligt utlåtande och kommentarer i din text. Priset på 1300 kr inkl moms får du dra av om du senare går vidare till lektörspaketet på debutantnivå.

Coaching utan manusläsning
Har du frågor kring manus, författande, bokmarknadsföring och liknande? Eller vill du ha vägledning och stöd för att komma igång med ditt skrivande? Priset för coaching utan att läsa text är 700 kr inkl moms för 40 minuter. Här ingår inget avdrag när du köper ytterligare tjänster.

Välkommen att anmäla intresse genom att mejla mig på catrine.tollstrom (snabel-a) gmail.com så återkommer jag med besked om ev. kötid. Ange gärna manusets antal ord och vad du har skrivit i för genre, om du vet det.
JUST NU HAR JAG INGA TIDER ATT ERBJUDA , TYVÄRR.

Lektör Catrine Tollström

Gilla gärna min författarsida på Facebook och sidan Fängsla dina läsare, med skrivtips och inspiration. Om du klickar på en bok får du läsa baksidestexten:

Fängsla dina läsare, Tollström   Överraska dina läsare, skrivtips, skrivhandbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *