Knappast någon skrivkramp

Som gäst hos Ann Ljungberg har jag bloggat om tips mot skrivkramp och självklart gjorde jag det med en personlig twist. Ann är en av landets mest välkända författarcoacher och mycket efterfrågad som lektör, redaktör samt skrivkursledare. Kul att få blogga hos henne. Du kan läsa inlägget här.

Själv har jag definitivt inga problem med skrivkramp just nu. Det är snarare svårt att sätta stopp när idéerna trängs. Tre manus i skilda genrer är på gång och jag jobbar med det som känns mest inspirerande för dagen. Speciellt en av berättelserna blir verkligen störtskön. Senare, när jag kommer till slutet av intrigerna, måste jag välja ett manus och bara skriva på det. Blir många trådar att hålla reda på och texten tar evigheter att komma tillbaka in i annars. Än så länge kan jag ta rast ibland. Då blir det skogspromenader med hundar och åsnor medan intrigerna processas i hjärnan

DSC00302

När jag är i skrivbubblan läser jag mycket, suger åt mig som en svamp och får inspiration hela tiden. Lästa romaner brukar jag bokblogga om och här är mitt senaste inlägg hos Bookiecookiez. Nästa vecka är jag bjuden till bokbloggsmingel hos ett förlag i Stockholm och det brukar resultera i nya recensionsexemplar.

Här ute på landet börjar djuren bli spralliga, höns och ankor lägger massor av ägg och jag ska banne mig ta och stoppa undan min mössa, trots att det står BFO på den, för nu är det VÅÅÅR!

575206_534547483255298_497247309_n

DSC_0093

DSC_0107

 

Varma vårhälsningar!
/Catrine

 

 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *